Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що наразі ситуація з COVID-19 у місті наразі залишається стабільною. Мер відзначив, що до Львова на Різдво хочуть приїхати численні туристи, а тому в цей період жодні заборони діяти не будуть.

Читайте Знай в Google News!

Мер Львова зазначив, що з локдауном поспішати поки що не треба, передає пресслужба Львівської міської ради.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео

«Я дивлюсь за кількістю людей, які хворіють в Україні. Чесно кажучи, ріст є дуже серйозний. Однак у нас по Львову ситуація в принципі рівно тримається за кількістю людей, які захворіли, і по ліжкомісцях. Ми маємо близько 49% ліжок зайнятих у наших міських комунальних лікарнях.
Зараз йдеться про локдаун. Уряд ще не вирішив кінцево, як він буде виглядати, але він має бути індивідуальним та враховувати специфіку кожного регіону. Наприклад, ми розуміємо, що Різдво скасувати не можна, адже у нас у цей час завжди є особлива атмосфера у Львові. Дуже багато людей хочуть її побачити, і це потрібно врахувати, тому що жодні заборони діяти не будуть. Я дотримуюсь думки, що потрібно щодня моніторити ситуацію і більше робити посилів з точки зору маскового режиму та дотримання карантинних обмежень”, — зазначив мер.
Садовий впевнений, що жорсткі обмеження можуть бути дуже великим ударом по економіці міста. Тому до таких заходів Кабміну потрібно підходити більш обережно.

Напомнить, что нельзя есть и пить при коронавирусе, терапевт дал советы больным.

Как сообщал Знай. ua, коронавирус мешает борьбе с другими опасными заболеваниями, ВОЗ.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Также Знай. uа писал, мутация Covid-19 поразила уже пять стран, инфицированы сотни людей и миллионы животных.