Відома українська телеведуча Ольга Фремут зізналася, як одного разу її не взяли у телевізійну журналістику, бо її зовнішність не відповідала якимось канонам.
Читайте Знай в Google News!
Зірка зізнається, що саме ця ситуація загартувала її. Вона не впала духом та почала наполегливо йти у напрямку своєї мрії, і сьогодні вона вдячна тому чоловіку, який не захотів брати її на телебачення.

Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/
Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/

"Мене на телевізійну журналістику не взяли, бо одному вуйкові здалося, що я якась не надто приваблива, надто худа, в мене кривий зуб. І взагалі, мені сказали, що з таким лицем, як у мене на екран не беруть.
Ох, як я йому вдячна за це, те що у нього такий поганий смак. Тоді я зрозуміла, що мене проблеми збуджують. Якщо мені говорять «Ні», то я кажу «Ну, подивимось». І на зло такому вуйкові, і сотні тих, хто мені траплявся я стала тим, ким я є. Я завжди знала, що є вища сила, яка мене веде. І те, що неможливо у людей, можливо у Бога. Ну, вибачте, що я так надто релігійно, але у кожного свій Бог, і у кожного своя сила. Завжди у співпраці з небом я йшла до своєї мети", - зазначила Фреймут.
Телеведуча відзначила, що попри всі перешкоди та негаразди потрібно йти до своєї мети, якщо ви цього дійсно хочете. Головне це не зупинятися та не здаватися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що Фреймут виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. випадали на тарілку.

Також Знай повідомляв, що Ольга фреймут показала свою стильну квартиру на Подолі в Києві. Телеведуча похвалилася зі смаком підібраними аксесуарами і власним домашнім образом.

Нещодавно Знай передавав, що Ольга Фреймут розповіла передплатникам, як привітала коханого чоловіка з днем народження.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще