Відома українська актриса Ольга Сумська нещодавно шокувала підписників в Instagram своїм перевтіленням.
Читайте Знай в Google News!
Артистка, яка довгий час не зраджувала своєму стилю і розкішному довгому білявому волоссю, зробила каре і змінила укладку.
Як з'ясувалося, на такі зміни Ольга зважилася заради ролі в серіалі «Сага», прем'єра якого відбулася на телеканалі «Україна». Не можна не відзначити, що популярній актрисі йде абсолютно будь-яка зачіска.

На фото Сумська показала фанатам відразу три образи з серіалу. Перший - стримане плаття біло-бірюзового кольору. Другий-синє плаття в підлогу в східному стилі. Ну і останній - яскравий легкий сарафан, доповнений тонкими перловими намистом.

"Улюблена актриса, обожнюю Вас", "
Красуня!", "Чекаю з нетерпінням серіал! Взагалі обожнюю вашу творчість", " чудова актриса і красива жінка! Будьте здорові і щасливі!", "Красуня Ольга, просто відвал голови", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що Ольга Сумська показала, як проводить довгі зимові вечори. Відома телеведуча і актриса Ольга Сумська продовжує дивувати шанувальників незвичайними фото в соціальних мережах.