У Львові зоозахисники з "Домівки врятованих тварин" врятували 13 чорнобурих лисиць, яких вирощували на хутряній фермі.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповів зоозахисник Орест Залипський на сторінці "Домівки врятованих тварин" в Facebook.

У суботу, 28 листопада, волонтери змогли врятувати з ферми 13 чорнобурих лисиць, яких вирощували для виробництва хутряних виробів. Щоб забрати тварин, необхідно було зібрати 19 500 гривень. До ініціативи зоозахисників долучилися небайдужі громадяни, зібравши необхідну суму.

Чорнобурі лисиці / фото: Орест Залипський
Чорнобурі лисиці / фото: Орест Залипський

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Куратор порятунку Орест Заліпський розповів користувачам мережі про непросту "операцію" з визволення тварин:

"На саму ферму нас не пустили, тварин передавали на покинутому будівництві в лісі. Все насправді було під великою конспірацією. До останнього переживали, але все пройшло добре. Забрали всіх тварин".

Волонтери подякували всім небайдужим, які допомогли їм врятувати тварин. Їм вдалося зібрати навіть більше необхідної суми. Усі інші гроші вони витратять на корм для лисиць.

Чорнобурі лисиці / фото: Орест Заліпський
Чорнобурі лисиці / фото: Орест Заліпський

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині знайшли молодого Лелеки, який не полетів у теплі краї.

Як повідомляв портал Знай.иа, Львівський патрульний Максим Качан став господарем хаскі Джессі, власники якого так і не знайшлися.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі зоозахисники врятували від загибелі червонокнижних тварин. Волонтер Олеся Кулик опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі публікацію, де розповіла про все.