Львів'янам часто розповідають про безпритульних тварин, яких можна забрати собі додому з ЛКП «Лев». У цій підбірці ми познайомимо вас з 13 новими собаками, які шукають свій дім у Львові, передає портал zaxid.net.

Більшість безпритульних тварин потрапили до ЛКП «Лев» з промислових зон. Тамтешнє життя дуже відрізняється від, наприклад, життя безпритульного улюбленця спального району, якому кожен другий приносить поїсти. Через таке життя, ці тварини звикли розраховувати лише на себе і навіть не думають, що їхня історія може мати щасливий кінець.

Варто відзначити, що ЛКП «Лев» працює щодня, без вихідних, з 8:00 до 20:00 на вул. Промисловій, 56 у Львові. Контактний телефон (068) 535-45-45.

Тобі, 2 роки. Місце відлову: вул. Тернопільська. Великий, гарний, врівноважений собака. Зовсім не боїться людей, готовий тішити нову родину.

Фото:zaxid.net


Лайза, 3 роки. Місце відлову: вул. Лісна. Маленька хороша дама з дуже видатними вухами. Ручна, тиха, вміє гуляти на повідку.

Фото: zaxid.net


Руна, 10 місяців. Місце відлову: вул. Ярославенка. Смішна і дуже ніжна тваринка. Любить гуляти на повідку, невеличка, скромна, чуттєва дівчинка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото: zaxid.net


Густав, 2 роки. Місце відлову: вул. Грінченка. Молодий і вродливий. Трохи занепокоєний, бо донедавна був частиною зграї, а тепер потрапив у ЛКП «Лев».Тепер він вчиться бути одомашненим собакою.

Фото: zaxid.net


Сані, 3 роки. Місце відлову: вул. Вулецька. Ця дівчинка, попри непросте життя на закинутих територіях, має дуже м'який характер і світлу душу.

Фото: zaxid.net


Доля, 1 рік. Місце відлову: вул. Патона. Маленька дівчинка, яка дуже боїться всього, що навколо. Все тому, що вона мало їла в своєму житті і зовсім не отримувала ласки від людини.

Фото: zaxid.net


Марі, 1 рік. Місце відлову: вул. Антонича. Волонтери намагаються розмовляти з нею, гладити, привчають до повідка, і у неї помаленьку загоряються очі.

Фото: zaxid.net


Гама, 3 роки. Місце відлову: вул. Тракт Глинянський. Соціалізована, доброзичлива дівчинка. Все, що повинна вміти собака, вона вже вміє. Можна припустити, що жила в сім'ї.

Фото: zaxid.net


Арфа, 10 місяців. Місце відлову: вул. Ярославенка. Кумедна, мила, наївна дівчинка. Цікавиться всім на світі і дуже легко заводить дружбу.

Фото: zaxid.net


Цукат, 2 роки. Місце відлову: вул. Пасічна (кінцева трамвая №2). Про нього казали «це зубатий гроза району, заберіть його звідси», а в ЛКП «Лев» він став тихим, слухняним.

Фото: zaxid.net


Гогі, 2 роки. Місце відлову: вул. Тернопільська. Великий, серйозний хлопець. Не любить повідок і сумує за колишнім життям.

Фото: zaxid.net


Ніка, 3 роки. Місце відлову: вул. Брюховицька. Дуже хорошенька, тепла собачка. Має виразний тигровий окрас, але зовсім не є грізною тигрицею.

Фото: zaxid.net


Ромашка, 2 роки. Місце відлову: вул. Вулецька. Оця іграшкова дівчинка теж з промислової зони. Трішки налякана, з ранами на тілі. Але у неї добрі очі і непідробний інтерес до життя.

Фото: zaxid.net

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі школярка-шкуродерка хвалиться фото з мертвими тваринами

Як повідомляв портал "Знай.uа", бездомна кішка врятувала малюка від пащі лютого пса і стала зіркою в мережі

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі дістали з шахти собаку