У Львові водій таксі Bolt з відміткою Pets побив пасажира, який прийшов із собакою.

Про це повідомив на сторінці спільноти “Варта 1” у соціальній мережі фейсбук Айтал Сергеев.

Так, стало відомо, що у суботу, 7 листопада, близько 22:40, у Галицькому районі міста (вулиця Максима Кривоноса) водій таксі напав на львів'янина з собакою, який викликав службу таксі Bolt з відміткою Pets (тварини).

Фото: ФБ/Варта 1

Читайте Знай в Google News!

"Вийшовши з машини, я гучно закрив двері, на що водій відреагував дуже буйно та почав бити в обличчя. Я намагався захиститися, але не завдати ушкоджень нападнику. Водій повалив мене на землю та намагався бити ногами в лице. В той час дівчина викликала поліцію. Після чого він сів в машину та мав намір покинути місце злочину, я вибіг перед машиною, щоб його зупинити, він провіз мене кілька метрів на капоті", - розповів львів'янин.

Фото: ФБ/Варта 1


Після цього за словами постраждалого водій таксі знову вийшов з автівки та почав бити його ще сильніше. Водій почав кидати львів'янина на проїжджаючі поряд машини. Щоб захиститися хлопець використав проти нього перцевий балончик.

"Інші учасники дорожнього руху, що стали свідками ситуації, зняли цей інцидент на відео. Також є фото номерів машини. Можливо, водій був в стані алкогольного або наркотичного сп‘яніння. Або ж має порушення психіки",- зазначається у дописі хлопця.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: ФБ/Варта 1


Після цього інциденту постраждалий написав заяву в поліцію та зняв побої в лікарні на Топольній. Медики діагностували: гематому на оці, зламаний ніс та пошкоджений зуб.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Дніпрі автохам влаштував покатушки на вулиці з одностороннім рухом - " пре проти течії"

Як повідомляє портал «Знай.uа», київські школярі засиділися на канікулах і вирушили на пошуки екстриму – на самокат, і під колеса

Також «Знай.uа " писав, що неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей