Без закусок не може обійтися жодне свято. Адже їх приготування не займає багато часу, і вони завжди виглядають красиво, і виходять смачними і апетитними на вигляд.

Читайте Знай в Google News!

Закусок існує просто неймовірна кількість, і це насправді хороший простір для творчості, адже можна щось придумати саме з тих продуктів, що господиня має під рукою. В ході таких екскрементів можна створити своює фірмову страву.

Але, для тих, хто не дуже любить експериментувати і надає перевагу перевіреним рецептам, пропонуємо приготувати корн-доги. Ця закуска стане ідеальним доповненням до святкового столу або ж до приємних посиденьок з рідними.

Нам знадобитися:

Сосиски - 350 г
Яйце - 1 шт.
Борошно пшеничне - 100 г
Борошно кукурудзяне - 100 г
Розпушувач-1/2 ч. л.
Молоко-50-70 мл (дивіться по консистенції тіста)
Сіль - 1/3 ч. л.
Цукор-1/2 ч. л. з гіркою
Олія рослинна - для фритюру


Спосіб приготування.

Якщо вдома не знайшли кукурудзяне борошно, його можна замінити пшеничним і зробити кляр тільки з пшеничного борошна. Змішуємо сухі інгредієнти в ємності з високими стінками, щоб в подальшому було легко занурювати сосиски.


Додаємо яйце, перемішуємо, вливаємо молоко до отримання дуже густого тіста. Сосиски попередньо обвалюють в борошні. Проколюємо кожну сосиску шпажкою і занурюємо в тісто повністю, щоб верхня частина шпажки теж покрилася тістом.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


Розігріваємо фритюр до 150-170 градусів, обсмажуємо сосиски в тісті, обертаючи шпажки, щоб корн-доги рівномірно зарум'янилися. Подаємо з улюбленими соусами і насолоджуємося!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли годині бракує. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Такоже "Знай.ua" писавши, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів.