Без закусок не може обійтися жодне свято. Адже їх приготування не займає багато часу, і вони завжди виглядають красиво, і виходять смачними і апетитними на вигляд.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Закусок існує просто неймовірна кількість, і це насправді хороший простір для творчості, адже можна щось придумати саме з тих продуктів, що господиня має під рукою. В ході таких екскрементів можна створити своює фірмову страву.
Але, для тих, хто не дуже любить експериментувати і надає перевагу перевіреним рецептам, пропонуємо приготувати корн-доги. Ця закуска стане ідеальним доповненням до святкового столу або ж до приємних посиденьок з рідними.
Нам знадобитися:
Сосиски - 350 г
Яйце - 1 шт.
Борошно пшеничне - 100 г
Борошно кукурудзяне - 100 г
Розпушувач-1/2 ч. л.
Молоко-50-70 мл (дивіться по консистенції тіста)
Сіль - 1/3 ч. л.
Цукор-1/2 ч. л. з гіркою
Олія рослинна - для фритюру
Спосіб приготування.
Якщо вдома не знайшли кукурудзяне борошно, його можна замінити пшеничним і зробити кляр тільки з пшеничного борошна. Змішуємо сухі інгредієнти в ємності з високими стінками, щоб в подальшому було легко занурювати сосиски.
Додаємо яйце, перемішуємо, вливаємо молоко до отримання дуже густого тіста. Сосиски попередньо обвалюють в борошні. Проколюємо кожну сосиску шпажкою і занурюємо в тісто повністю, щоб верхня частина шпажки теж покрилася тістом.
Розігріваємо фритюр до 150-170 градусів, обсмажуємо сосиски в тісті, обертаючи шпажки, щоб корн-доги рівномірно зарум'янилися. Подаємо з улюбленими соусами і насолоджуємося!
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua" ,
Такоже "Знай.ua" писавши,