Без закусок не може обійтися жодне свято. Адже їх приготування не займає багато часу, і вони завжди виглядають красиво, і виходять смачними і апетитними на вигляд.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News! 
Закусок існує просто неймовірна кількість, і це насправді хороший простір для творчості, адже можна щось придумати саме з тих продуктів, що господиня має під рукою. В ході таких екскрементів можна створити своює фірмову страву.
Але, для тих, хто не дуже любить експериментувати і надає перевагу перевіреним рецептам, пропонуємо приготувати корн-доги. Ця закуска стане ідеальним доповненням до святкового столу або ж до приємних посиденьок з рідними. 
Нам знадобитися: 
Сосиски - 350 г
Яйце - 1 шт.
Борошно пшеничне - 100 г
Борошно кукурудзяне - 100 г
Розпушувач-1/2 ч. л.
Молоко-50-70 мл (дивіться по консистенції тіста)
Сіль - 1/3 ч. л.
Цукор-1/2 ч. л. з гіркою
Олія рослинна - для фритюру
Спосіб приготування. 
Якщо вдома не знайшли кукурудзяне борошно, його можна замінити пшеничним і зробити кляр тільки з пшеничного борошна. Змішуємо сухі інгредієнти в ємності з високими стінками, щоб в подальшому було легко занурювати сосиски.
                
Додаємо яйце, перемішуємо, вливаємо молоко до отримання дуже густого тіста. Сосиски попередньо обвалюють в борошні. Проколюємо кожну сосиску шпажкою і занурюємо в тісто повністю, щоб верхня частина шпажки теж покрилася тістом.
                
Розігріваємо фритюр до 150-170 градусів, обсмажуємо сосиски в тісті, обертаючи шпажки, щоб корн-доги рівномірно зарум'янилися. Подаємо з улюбленими соусами і насолоджуємося!
                
Обов'язково підпишись на наш канал в , щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, . Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли годині бракує. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.
Як повідомляв портал "Знай.ua" , . Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.
Такоже "Знай.ua" писавши, . Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів.