У середу, 25 листопада Андрій Садовий був офіційно зареєстрований міським головою Львова.

За кандидата від «Самопомочі» Андрія Садового проголосували 143 466 виборців, за представника від «Європейської солідарності» Олега Синютку – 84 277. Різниця між кандидатами – 59 189 голосів.

Садовий зазначив, що те, що його обрали знову добре для Львова. Адже це сприятиме більшому залученню інвестицій та підвищенню добробуту львів'ян, передає Радіо Свобода.

Скріншот


«Якщо ви подивитеся на приклади успішних міст світу – той самий Відень, той самий Лейпциг, Краків, Вроцлав, – то там усі мери були по чотири каденції, вони дуже багато зробили. Тому що місто – це надзвичайно складна конструкція. Ті міста, де постійно йдуть зміни, то там, чесно кажучи, й інвестиції не сильно йдуть, і немає такого добробуту для мешканців», – зауважив Садовий.

Скріншот

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Андрій Садовий зазначив, що кожна нова каденція особисто для нього, наче «американські гірки на висоті 10 тисяч кілометрів з постійною турбулентністю». Також Садовий зазначив, що його четверта каденція буде не простою. Головним чином через створення об'єднаної територіальної громади, внаслідок чого Львів на "65% став більшим, потужнішим".


«Львів дуже багатьом подобається і дуже багато хто хоче покласти на нього лапу, а я, як цей третій лев. У нас на східцях біля входу у ратушу є два леви, так от я третій, який посередині, який оберігає, тому що ми ніколи не допустимо, щоб Львів належав комусь іншому, крім львів'ян», – наголошує переобраний очільник міста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що за результатами екзитполів у другому турі виборів мера Львова, які відбулись у неділю, 22 листопада, зі значним відривом від опонента перемогу здобуває чинний міський голова Андрій Садовий.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий назвав 7 кроків для успішного Львова: "Заживемо як у Німеччині"