У четвер 26 листопада у Львові попрощалися із засновником Lviv fashion week, який трагічно загинув у 37 років. Дизайнер Петро Нестеренко-Ланько помер в результаті ДТП.

Колеги загиблого дизайнера розповіли, яким він був. Ольга Гренюх зазначила, що запам'ятають Петра, як позитивну людину, яка постійно генерувала ідеї і втілювала їх у життя. Його проекти увійшли в історію Львова.

Відспівування і похорон пройшли сьогодні 26 листопада в храмі апостолів Петра і Павла. Зрадили землі Петра Нестеренка-Ланька на Личаківському цвинтарі у Львові.

Подруга Петра Зоряна Бучковська розповіла, що він був дуже відкритою людиною, прагнув розвивати українське мистецтво. Головною метою Петра було вивести українську моду на міжнародний рівень.

Варто відзначити, що дизайнер загинув в результаті ДТП, яке сталося 23 листопада. Молодого чоловіка збив автомобіль на пішохідному переході. Петро загинув від отриманих травм. Інцидент стався в селі Бартатив. Правоохоронці ведуть розслідування події.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що суд звільнив з-під варти водія, який збив 4 людей на тротуарі в Дрогобичі. Дрогобицький міськрайонний суд Львівщини визнав винним, але звільнив від відбування покарання водія, який збив сім'ю з 7-річною дитиною.

Також Знай писав, що на Львівщині внаслідок ДТП загинув відомий дизайнер, засновник Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько. На Львівщині внаслідок ДТП, яка сталася на трасі Львів-Шегині, загинув Львівський дизайнер.

Нещодавно Знай передавав, що поблизу населеного пункту Теківське німці в Словаччині сталася ДТП за участю українців.