У неділю, 22 листопада 11 міст обирали мерів у другому турі місцевих виборів. Остаточні результати ЦВК оголосить за тиждень, але за даними екзит-полів у більшості міст, де проходили вибори перемогли чинні голови.

Читайте Знай в Google News!

Львів теж не змінив свого мера. Андрія Садового знову переобрали, це буде вже його четверта каденція. З ведучими "Сніданок з 1+1" Садовий поділився планами на майбутнє.

Скіншот із відео


"Я хочу зробити аби вода була такої якості, аби ми її пили з крану, як це є в Берліні, Відні. Ми всю воду беремо з артезіанських свердловин у Львові і вона дуже чиста, й дуже смачна, нам треба попрацювати трошки з модернізацією самих систем, це перша річ.

Друга річ, звичайно це транспорт. Ми хочемо мати ідеальне сполучення у місті. У медицині ви бачите, що ми маємо дуже хороші результати, в нас є пересадки серця, пересадки нирок. Ми дуже серйозно підняли рівень медицини і хочемо, щоб львівська медицина була найкращою у Східній Європі. Звичайно завершити будівництво заводу по переробці відходів - це моя особиста амбіція, тому що Львів пережив свого часу сміттєву блокаду", - зазначив Садовий.

Також мер зазначив що займеться питаннями освіти та культури у Львові. Та відзначив, що цьогоріч видатки на культуру у Львові значно зросли як порівняти з минулим роком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що за результатами екзитполів у другому турі виборів мера Львова, які відбулись у неділю, 22 листопада, зі значним відривом від опонента перемогу здобуває чинний міський голова Андрій Садовий.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова