У Львові під час карантину вихідного дня у церкві святого Михайла під час богослужінні зібралося багато людей, які при цьому не дотримувалися соціальної дистанції.

Читайте Знай в Google News!

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук написала місцева журналістка Ірина Кушинська.

Нещодавно в Україні Кабмін впровадив карантин вихідного дня. Це зробили аби зменшити контакт з сторонніми людьми на вихідних, аби зменшити кількість захворювань на коронавірус.

Фото: Ірина Кушинська


Проте, у церкві святого Михайла під час богослужіння у буквальному сенсі "яблуку ніде було впасти". Люди, які пішли до церкви абсолютно не дотримувались соціальної дистанції. Варто зауважити, що навіть попри те, що всі були у захисних масках, у більшості парафіян вони були одягнені не правильно.

Фото: Ірина Кушинська

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще


"Як виглядає “Любов до ближнього” у духовній столиці України – м. Львові? Церква Михайла, студити-монахи, які перехворіли масово і Лавру Унівську закривали на карантин, тому знають точно, що така небезпека існує направду. Усі вони – на фотографії.

У цей час за дверима церкви штрафують ресторани, перукарні, закрито дрібні підприємства… І ще у мене питання до поліції України. То так має бути? Одних штрафують, а другі роблять, що хочуть?", - сказано у повідомленні.

Фото: Ірина Кушинська

Фото: Ірина Кушинська

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.