У Росії прощаються з народним артистом України та Росії Романом Віктюком. Причиною смерті стало ускладнення після коронавірусу – у режисера стався інсульт.

Читайте Знай в Google News!

У Москві проходить церемонія прощання з відомим режисером Романом Віктюком, який помер 17 листопада на 85-му році життя, передає "Оbozrevatel".

У Москві прощаються з Романом Віктюком, скріншот трансляції


Траурний захід проходить у будівлі Театру Віктюка, де він працював художнім керівником кілька десятків років. Труна з тілом Віктюка в оточенні квітів стоїть на головній сцені театру – кожен охочий може підійти і вшанувати пам'ять режисера. Труну залишили закритою, оскільки за кілька тижнів до смерті народний артист України і РФ захворів на коронавірус.

У Москві прощаються з Романом Віктюком, скріншот трансляції

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


Після прощання в Москві тіло Віктюка буде перевезено в Україну – його поховають у рідному Львові на Личаківському кладовищі поруч із батьками. Прощання з Романом Віктюком у Львові відбудеться в понеділок, 23 листопада, в Першому театрі.

У Москві прощаються з Романом Віктюком, скріншот трансляції


Церемонія розпочнеться о 10:00. Потім о 12:00 пройде громадська панахида. О 13:30 труну перенесуть із театру в Церкву святого Андрія, о 15:00 відбудеться похорон на Личаківському кладовищі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що геніального режисера Романа Віктюка поховають у Львові. Радянський, український і російський режисер, Роман Віктюк помер у Москві, де проживав досить давно. Планується, що постановника поховають поруч з батьками на одному з львівських кладовищ.

Також Знай повідомляв, що лідер гурту OT VINTA музикант Юрій Журавель згадав свою єдину зустріч з відомим театральним режисером Романом Віктюком, який помер 17 листопада.

Нещодавно Знай передавав, що 17 листопада пішов з життя відомий український театральний режисер, педагог Роман Віктюк.