За останні кілька років все більше українців почали використовувати у побуті саме українську мову. Так, і популярна телеведуча Соломія Вітвіцька поділилася історією, як близька людина з її оточення прийняла рішення готовити українською.

Читайте Знай в Google News!

Про це зірка розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, Соломія Вітвіцька розповіла, що у її оточенні багато знайомих, хто з російської перейшов на українську мову і говорить тільки нею повсякдень. Але найяскравішим прикладом у цьому для телеведучої є її чоловік.

Соломія Вітвіцька, фото Іnstagram solomiyavitvitska
Соломія Вітвіцька, фото Іnstagram solomiyavitvitska


"З дитинства він розмовляв російською, але в один момент вирішив опанувати українську. В побуті ми спілкувалися різними мовами і нам було комфортно. Та сказав, що я надихнула і розпочав говорити українською. Для мене це був приємний момент і дуже багато значить і досі!

Влад 4 місяці говорив тільки державною. Ми з друзями зі свого боку всіляко підтримали його! Хоч йому було важко, але він дуже старався. І все вийшло. Навіть я заздрю", - зізналася зірка.

Також Соломія Вітвіцька закликала всіх хто наразі у побуті говорить російською переходити на державну мову, Адже саме мова формує націю.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька пишним бюстом в купальнику підняла фанатам не тільки настрій.

Як повідомляв Знай. ua, Соломію Вітвицьку сильно "покидало" по Україні і вона не стрималася.

Також Знай. ua писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко.