Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут нещодавно покинула проект "Танці з зірками", однак не надто засмутилася і продовжує радувати фанатів публікаціями у Instagram.

Нещодавно телеведуча поділилася стильним фото - сидячи на рожевому кріслі і жіночній сукні коралового кольору, замріяна Оля тримає в руках блокнот і ручку.

Так, артистка вирішила поміркувати на тему любові до себе в епоху самоізоляції, зазначивши, що відчуває себе досить самотньо, їй не вистачає спілкування і публічних заходів у тій кількості, яка була раніше. На карантині телеведуча про те, як надіти зручний одяг, наїстися "забороненої" шкідливої їжі і перестати стежити за собою, проте в якийсь момент зупиняється, відзначаючи, що всі дівчата зараз проходять тест на жіночність і є суддями самі для себе. Ольга видала, що навіть вдома намагається виглядати гідно, але не для оточуючих, а для своєї сім'ї.

"В цю епоху ізоляції та самотності ми залишилися на одинці з собою. І якою великою є спокуса загорнутися у трикотаж,наїстися забороненого ( все одно ніхто не бачить), перестати доглядати за собою. ⠀ Але ж ми зараз проходимо тест на жіночність, де самі собі судді. Бо залишатися собою за обставин, коли від тебе мало вимагають, продовжувати плекати красу та внутрішній світ, наче нічого й не трапилося, - це і є доказ любові до себе. Ладитися не на ярмарку марнославства, а для свого мікрокоролівства, серед резидентів якого лише ти і твоя сім‘я... ось що для мене істинна жіночність. Перечекати неприємності, в які занурився світ, достойно. ⠀ Пандемія не вічна: і настане час, коли зможемо зняти маски. Тому краще не втрачати лице зараз", - написала Ольга Фреймут.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".