П'ятий президент України Петро Порошенко відвідав Львів і вшанував пам'ять загиблих під час Революції Гідності. Він відвідав меморіал і взяв участь у поминальних заходах.

Петро Порошенко приїхав до Львова і запалив лампадки в пам'ять про загиблих українців на Майдані в Києві взимку 2013-2014 років. Про це пише 4 студія.

Варто відзначити, що у Львові може стати мером прихильник партії ЄС і Петра Порошенка Синютка. Він бореться за крісло градоначальника з Андрієм Садовим.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що лідер партії "європейська солідарність" та народний депутат України Петро Порошенко збирається відвідати Львівщину. 19 листопада п'ятий Президент України, лідер партії" Європейська Солідарність " відвідає Львів. Зокрема, Петро Порошенко запалить лампадки на Меморіалі Героїв Небесної Сотні, вшанує героїв на Личаківському кладовищі.

Також Знай повідомляв, що експрезидент Петро Порошенко звинуватив президента Володимира Зеленського у " великому крадіжці". З такою жорсткою відповіддю лідер " європейської солідарності "виступив у відповідь на претензії чинного глави держави про порушення карантину фітнес-центром" 5 елемент", який входить в активи експрезидента.

Нещодавно Знай передавав, що екс-президент Петро Порошенко різко висловився про карантин вихідного дня в Україні і навів у приклад розвинені країни світу. Там уряд компенсує місцевому бізнесу втрати від локдауну. За словами Порошенка, українці просто не будуть за що купити є і оплатити квартплату і комунальні послуги такими темпами.