У Львові в одному з районів міста помітили чоловіка, який видає себе за людину з інвалідністю та просить у перехожих гроші.

Про це у соціальній мережі фейсбук у спільноті “Варта-1” повідомила Мар’яна Кута.

Так, у Сихівському районі Львова, біля “Арсену” місцеві жителі помітили шахрая. Чоловік сидить на візку та видає себе за людину з інвалідністю, при цьому він просить гроші у перехожих містян.

Фото: Мар’яна Кута


“Вперше побачила у неділю біля сихівського Арсену цього чоловіка в черзі до магазину… На нього сварився мужчина, мовляв, що “ти тут сидиш здоровий мужик, ходиш своїми ногами, а просиш гроші”.

Вже у вівторок я бачу цього мужчину, як він йде через пішохідний перехід своїми ногами. Вирішила все відзняти на відео”, – йдеться у повідомленні.

Скріншот із відео


Львів'яни у коментарях під постом неоднозначно відреагували на цю подію.

"Періодично сидить біля Рукавички на Патона", "І ми його бачили при вході в Арсен, зазвичай завжди якихось пару гривень даю таким людям, а тут якби хтось підказав, що не варто", "Мені так здається що з його головою не все в порядку!", "Треба зробити його відомим", "Люди які чогось потребують ніколи ніде не стоять і не просять, а це професійні жебраки. Коліна вивернути в другу сторону і хай катається", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що франківчан закликали не давати гроші жебракам. Як виявилося, поліція спіймала хитрих ділків, які прикривалися неіснуючими благодійними акціями і зборами коштів на лікування неіснуючих пацієнтів, щоб нажитися на городян.

Також Знай писав, що в Польщі українець інсценував власну смерть і намагався отримати 7 мільйонів доларів.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві спіймали злодюжку, який намагався винести з магазину презервативи і лубриканти на 961 грн. Його відразу ж назвали співробітником податкової поліції.