У Львові на ветеранів АТО напали поліцейські. Про це розповів один з постраждалих Андрій Мочурад на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Чоловік повідомив, що в понеділок 16 листопада, близько півночі, на площі Свободи у Львові, на його і його товаришів напали троє чоловіків спортивної статури.

Читайте Знай в Google News!

Напад був без будь-якого приводу. В результаті ветерани отримали кілька пошкоджень середньої тяжкості-перелом носа, синці і вибиті зуби.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нападників вдалося затримати. Ними виявилися три співробітники поліції, які прибули до Львова на навчання. Після цього Андрій Мочурад вказав імена порушників і додав, що вони відчували повну впевненість у тому, що їх не покарають за злочин.

"Молоді люди, навіть в дільниці хвалилися що вони не тверезі, і що їх "відмажуть", тому що вони самі поліція. Чомусь попри нашу не одноразову вимогу, у нападників не взяли кров на аналіз вмісту алкоголю чи наркотиків. У той же час на Площі Ринок було з десяток екіпажів патрульної поліції, які будучи при виконанні, "воювали" з рестораторами і туристами, замість патрулювати."- написав Андрій Мочурад.

Чоловік повідомив, що в даний момент нападників відпустили і звернувся до людей з проханням дати розголос даної події.

Публікація Андрія Мочурада: Facebook
Публікація Андрія Мочурада: Facebook
Публікація Андрія Мочурада: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що харків'янин пустив кров у Києві через джинси

Як повідомляв портал "Знай.uа", натовп чоловіків побив дніпрянку через пакет з речами

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом озвірілий Ромео підняв руку на колишню Джульєтту