Львів'яни занепокоєні, куди пропадає решітка зі зливових стоків. Старовинні решітки забирають під час реконструкції вулиць міста. В черговий раз городяни занепокоїлися долею решіток з вулиці Генерала Чупринки.

Львів'яни висловили стурбованість, оскільки під час реконструкції бруківки демонтували і «рідні» зливові стоки. У соцмережі поставили запитання, Яка доля цих решіток, куди їх відвезли і чи повернуть їх назад після ремонту вулиці.

Фото і пост в Facebook написав користувач Vitali Malygin. Городяни розповіли, що решітки повернули назад тільки після звернення людей на гарячу лінію міста Львова. У коментарях городяни заявили, що решітки прослужили вже 100 років і прослужать ще стільки ж. Також були і ті, хто висловився за демонтаж таких конструкцій, так як частина з них давно вкрали і замінили на пластикові, а частина так і стоять старовинні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові житлові будинки заливає каналізація. у підвалах стоїть вода і сморід.

Також Знай писав, що у Львові узаконили перший одностатевий шлюб в Україні. Юрист однієї з дівчат знайшов лазівку в законі, і дівчата стали практично офіційно подружжям. Це звичайно не повноцінний шлюб, але, тепер у них є більше прав, як у подружжя.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі показали фото жінок, яких вважали красунями понад століття тому.