На Львівщині під час прибирання парку сталася несподівана надзвичайна пригода, вантажівка переїхала комунальника.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Так, стало відомо, що на Львівщині у місті Городок, у понеділок, 16 листопада під час прибирання листя у парку вантажівка комунальної служби переїхала комунальника, який її ремонтував. Цей інцидент стався близько 13:00 на вул. Парковій у Городку.

Швидка допомога, скріншот із відео
Швидка допомога, скріншот із відео


За попередніми даними, під час прибирання парку у працівників місцевого комунального підприємства поламалась вантажівка ГАЗ. Чоловіки намагались власними силами усунути несправність, проте під час ремонту автомобіль несподівано рушив, наїхавши при цьому на одного з комунальників. Унаслідок ДТП 59-річного мешканця Городка з травмами доправили до лікарні. У нього перелом плеча та забої.

За фактом ДТП поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві комунальники насмішили жителів столиці. Вони нанесли розмітку на дорозі, минаючи калюжу.

Також Знай писав, що в Дніпрі вандали випробували на міцність нову огорожу парку. Вони гнули її ломом і намагалися зламати, але у них нічого не вийшло.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі комунальники розплачуються рибою за збиток, який вони завдали Дніпру під час ремонту мосту. У річку випустили риби на суму 110 тисяч гривень.