Стало відомо про те, що у Львові підвали будинків потопають у фекаліях. Садовий не виправдовує очікування.

Таким чином, повідомляється, що підвали будинку за адресою широка, 29, що у Львові, потопають у фекаліях. Комунальні служби ігнорують мешканців.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила депутат Львівської міської ради Уляна Пак.

Вона пише, що зміни від Андрія Садового так і не дійшли до жителів вулиці широка, 29. Страждають також і інші будинки міста Львів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Всі відходи не перших рік зберігаються в підвалах. Це утворило цілі озера там. Глибина в деяких місцях досягає півметра.

Змінити це, найімовірніше, зможе лише новий мер, якому не буде все одно на проблеми людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві комунальники насмішили жителів столиці. Вони нанесли розмітку на дорозі, минаючи калюжу.

Також Знай писав, що в Дніпрі вандали випробували на міцність нову огорожу парку. Вони гнули його ломом і намагалися зламати, але у них нічого не вийшло.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі комунальники розплачуються рибою за збиток, який вони завдали Дніпру під час ремонту мосту. У річку випустили риби на суму 110 тисяч гривень.