У Львові на одній з вулиць міста знайшли чоловіка без свідомості, проте ні медики, ні правоохоронці не можуть надати йому допомоги.

Про це у спільноті "Варта-1" повідомила львів'янка Христина Хоркава.

Так, стало відомо що у Львові у вівторок, 17 жовтня на вулиці Грінченка знайшли чоловіка без свідомості. Очевидці оперативно викликали на місце пригоди наряд патрульної поліції. Містяни зазначають, що працівники швидкої допомоги відмовилися приїхати на цей виклик.

Скріншот


"На Грінченка лежить мужчина. Ніхто його не знає, швидка відмовляється приїхати, а поліція не знає що з ним робити. Можливо хтось впізнає", - сказано у повідомленні львів'янки.

Уважно придивіться до фото, можливо ви змажете цього чоловіка чи його родичів. Не будьте байдужими, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що в Карпатах знайшли туриста з Києва, який загубився ще 6 листопада. 22-річний молодий чоловік через дві доби після зникнення зміг вийти на зв'язок і повідомив, що знайшов дорогу на Рахів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Виноградові розшукують 17-річну місцеву дівчинку-підлітка.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці розшукують безвісти зниклого пенсіонера, який вийшов з дому і не повернувся.