На Львівщині п'яний підліток без прав влаштував кілька аварій і спробував втекти від правоохоронців.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Львівської області у Facebook.

Так, стало відомо, що в місті Сокаль Львівської області поліція спіймала п'яного підлітка без прав. Юнак спровокував кілька аварій, і після цього намагався втекти з місця події. Але, на щастя підлітку не вдалося піти від правоохоронців і поліцейські склали на нього протоколи.


"Водій автомобіля "Тойота Ленд Крузер" в'їхав в металеву огорожу, після чого скоїв зіткнення з автомобілем "Ауді". Рухаючись далі, на вулиці Шептицького він скоїв зіткнення з автомобілем "Фольксваген", але і після цього не зупинився і продовжив рух. На щастя, під час цього ніхто не постраждав", - зазначено в повідомленні.

За підсумком на хлопця склали шість протоколів, серед яких: пошкодження автомобільних доріг (ч.1 ст. 139), водіння в нетверезому вигляді (ст. 130), порушення ПДР, що призвело до аварії (ст. 124), невиконання вимоги поліції зупинитися (ст. 122-2), керування авто без прав (ч. 2. ст. 126), а також втеча з місця ДТП (ст.122-4).

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


Хлопцеві доведеться заплатити понад 630 тисяч гривень відбути на громадських роботах до 40 годин або просидіти в СІЗО 15 діб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві на Окружній дорозі сталася смертельна ДТП за участю автомобіля служби таксі і звичайних пішоходів.

Як повідомляв портал Знай.uа у Києві мотоцикліст вкрав у перехожої жінки сумку і тут же потрапив у ДТП.

Також Знай.uа писав, що у Києві сміттєвоз відправив дідуся до Бога-зніс на переході.