У Львові після важкої тривалої хвороби помер міжнародний майстер з шахів Володимир Бутурин.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили у Відділення НОК України Львівській області.

Так, стало відомо, що у Львові, у неділю 16 листопада після важкої хвороби помер міжнародний майстер з шахів Володимир Бутурин. Варто зазначити, що колишньому директору Львівського шахового клубу, заслуженому тренеру України та міжнародному майстру з шахів, 19 листопада мало виповнитися 77 років.

Володимир Бутурин


Володимир Степанович був тренером видатних шахістів, серед яких Василь Іванчук, Марта Літинська, Ірина Чолушкіна, Йосиф Дорфман та багато інших.

“Пан Володимир довго важко хворів, пройшов операції, ускладнення. У сім’ї надзвичайно складна фінансова ситуація”, – повідомляється на сторінці Львівська обласна шахова федерація (Lviv Regional Chess Federation).

Прощання з Володимиром Бутуриним відбудеться 17 листопада об 11:00 в каплиці церкви Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові коронавірус обірвав життя відомого медика.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Львівщині від ускладнень від коронавірусу померла викладач Самбірського технікуму.

Також Знай.uа писав, що у Києві після операції в приватній клініці "Борис" померла молода львів'янка. Родичі дівчини відзначають, що вона померла в результаті лікарської помилки