Без закусок не може обійтися жодне свято. Адже їх приготування не займає багато часу, й вони завжди виглядають красиво, і виходять смачними та апетитними на вигляд.

Читайте Знай в Google News!

Закусок існує просто неймовірна кількість, і це насправді гарний простір для творчості, адже можна щось вигадати саме з тих продуктів, що господиня має під рукою. У ході таких екскрементів можна створити свою фірмову страву.

Але, для тих, хто не надто полюбляє експериментувати та надає перевагу перевіреним рецептам, пропонуємо закуску з сиром моцарела на дерев’яних шпажках. Ця закуска стане ідеальним доповненням до святкового столу.

Фото: То є Львів


Інгредієнти:

сир моцарела – 300 грам;
8 помідорів чері;
свіжий базилік – 8 листочків.

Для соусу:
150 мл оливкової олії;
оцет бальзамічний – 40 мл;
по 20 грам чорного перцю і солі.
А для красивої подачі візьміть ще кілька листочків салату, 3 стебла кропу, петрушки і дерев’яні шпажки для закріплення сиру і помідорів.

Спосіб приготування:

Перед приготуванням закуски спочатку зробіть соус: у невелику чашечку влийте оливкову олію, додайте бальзамічний оцет, підсоліть, поперчіть, все ретельно перемішайте.

Сир моцарела наріжте кружечками. Помідори помийте, обсушіть на рушнику. Всю зелень вимити і теж трохи обсушити.

Починайте наколювати на шпажки інгредієнти в такій послідовності: помідор черрі, шматок моцарели, листочок базиліка і знову моцарела. Кожну шпажку з черрі і сиром умочіть в соус і викладіть в глибоку тарілку, вистелену листям салату, за бажанням можна прикрасити петрушкою і кропом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, як нагодувати всю сім'ю склянкою пюре і пачкою сосисок

Як повідомляв портал "Знай.uа", рулет зі скумбрії з часником-легка закуска до картоплі і салатів, з'їдять і попросять ще

Також, "Знай.uа" писав, рулетики з шинки і сиру з зеленню-вишукана закуска за простим рецептом