Андрій Хливнюк, лідер популярного гурту "Бумбокс", прокоментував скандал, що розгорівся навколо Львівського концерту.

На своїй сторінці в Facebook фронтмен стверджує, що все було не так, як про це написали ЗМІ.

Так, за словами музиканта, концерт, який пройшов у Львові в п'ятницю, 13 листопада, благополучно відбувся. До 10 вечора в приміщенні залишилися тільки працівники самого клубу і технічний персонал. Поліція прийшла і склала протокол вже після закінчення шоу.

Хливнюк підкреслив, що всі дотримувалися норм карантину: кількість відвідувачів не перевищувала норму, у всіх були маски, на вході людям вимірювали темпераментуру. За кожним, хто купив квиток, було закріплено певне місце.

"Спасибі всім журналістам, хто пам'ятає про професійну етику і передзвонив, щоб уточнити подробиці.
P. S. А що робити, якщо фан схопився зі свого місця, заспівав рядок з пісні і сів? "Десять років тюрми"?", - запитує вокаліст.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що концерт гурту «Бумбокс» у Львові закінчився тим, що поліція склала протокол про порушення карантинних норм на організаторів заходу. Про це розповіли правоохоронці. Виступ гурту відбувався 13 листопада у приміщенні нічного клубу Malevich, розташованого на проспекті Чорновола, 2.

Нагадаємо, Андрій Садовий пояснив, чому Львів ігнорує карантин

Як повідомляв портал Знай.ua, Садовий кличе до суду Зеленського і Степанова

Також Знай.ua писав, в Україні з 14 листопада вводять карантин вихідного дня: які обмеження діятимуть.