Концерт гурту «Бумбокс» у Львові закінчився тим, що поліція склала протокол про порушення карантинних норм на організаторів заходу. Про це розповіли правоохоронці.

Виступ гурту відбувався 13 листопада у приміщенні нічного клубу Malevich, розташованого на проспекті Чорновола, 2.

За інформацією поліцейських, на концерті одночасно перебували декілька сотень глядачів. Дехто з них був без масок, люди не дотримувалися соціальної дистанції. На порушників склали протокол за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їм загрожує штраф у сумі від 34 до 170 тисяч гривень.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Чи засуджую - ні... Тільки тих людей, що прийшли на видовище та не дотримуються правил! Питання - якої холєри йти, якщо не збираєшся дотримуватись того, що, можливо, збереже комусь здоров'я? В першу чергу собі та рідним... А "музики" виживають, як можуть, бо потрібно у всі щілини, державні в тому числі , пхати - долари або гривні... Така правда. Можливо, що найбільша вина самих організаторів, що не змогли забезпечити все належним чином», - вважають львів’яни.

«Слухайте, що за ґвалт? Люди, ( хворі на ковід чи ні) мусять їздити на аналізи в міському транспорті, ходити по вулицях до лікаря, ходити по ліки самі (якщо одинокі). А вам якийсь «Бумбокс» в писках. Це один з найменших бардаков в країні...», - додають інші.

Разом із тим інформацію про те, що концерт було зірвано, відвідувачі заходу називають фейком.

«Виходили на біс. Просто поліція склала протокол на організаторів щодо порушення норм проведення концерту(без масок і тд)», «Чесно кажучи, поліції взагалі не бачила. Можливо десь і були, протокол якийсь склали. Але концерт був. Запускали в масках і перевіряли температуру. При вході були ще й безкоштовні маски для тих, хто забув. Антисептики само собою стояли всюди», - повідомляють вони.

Нагадаємо, Андрій Садовий пояснив, чому Львів ігнорує карантин

Як повідомляв портал Знай.ua, Садовий кличе до суду Зеленського і Степанова

Також Знай.ua писав, в Україні з 14 листопада вводять карантин вихідного дня: які обмеження діятимуть.