Львів’яни вимагають негайного розслідування смерті 25-річного Олега Кулиняка, який тривалий час боровся із окнологією, а нещодавно підхопив коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

Подробиці повідомляє львівська журналістка Марта Оліярник на своїй сторінці у Facebook.

У повідомленні йдеться, що нещодавно у Олега стався крововилив і він перебував у 5-ій міській лікарні Львова. Перебуваючи в лікарні серед сотень хврих, і без того слабкий імунітет чоловіка не впорався і він підхопив коронавірус. Зі слів дружини, заразився він від іншого пацієнта. Оскільки відділення, в якому лежав Олег, закрили на карантин – ледве живого чоловіка відправили додому.

Олег з дружиною та доньками, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ми в паніці одразу ж почали шукати лікарню, куди його можна покласти. Оскільки ми прописані в Оброшино, його прийняли Пустомити. Там зробили ПЛР-тест і мали його перенаправити в ковідну лікарню. Але не встигли. Бо поки ми самостійно шукали, куди покласти чоловіка, втратили орієнтовно 4-5 днів. До лікарів Пустомитівської лікарні ми не маємо жодних претензій. Вони йому виділили реанімаційну палату, коли взнали, що ми з таким діагнозом вдома", – розповіла дружина покійного Олега Наталія.

Жінка й досі не може зрозуміти, як людину з двома страшними діагнозами одразу могли виписати додому, та ще й у такому стані.

У Львові помер молодий чоловік, скріншот Facebook

За декілька днів, 22 жовтня, Олега не стало. Зі слів дружини, лікуюча лікарка з 5-ої лікарні відправила хворого на онкологію пацієнта додому. При цьому вона чудово розуміл \а критичний стан чоловіка, але не намагалася допомогти йому. Спроби сконтактуватися з медиком не давали жодних результатів - вона просто ігнорувала дзвінки і не виходила на зв’язок.

"Цей випадок просто розчавив… Чому може статися таке, що важкохворих онкологією виставляють з лікарні через карантин і підготовку лікарні до прийому хворих на COVID-19??? Виставляють помирати!!! "Хтось виживає, хтось помирає, життя таке", – кажуть мамі телефоном у 5-їй міській клінічній лікарні Львова. Мамі Олега Кулиняка, яка щойно поховала свого 25-річного сина, якого кілька днів до того відправили з цієї лікарні. Не співчувають, не висловлюють слова підтримки, зрештою, не кричать на весь світ – "Чому їм доводиться за рахунок порятунку життя одних, рятувати життя інших???" Ця історія потребує розголосу і негайного розслідування", – резюмує журналістка.

Нагадаємо, у Львові коронавірус обірвав життя відомого медика - колеги із сумом повідомили, що помер лікар обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Левандовський.

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі водій маршрутки влаштував перегони на міській вулиці. При цьому водій навіть не зупинився, щоб висадити пасажирів.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі молодій людині на протезах не поступилися місцем у маршрутці - пасажири просто спостерігали, як він намагається втриматися на ногах.