У Львові коронавірус обірвав життя відомого медика - колеги із сумом повідомили, що помер лікар обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Левандовський.

Медикові було 76 років, у Львові він пропрацював майже 30 років, і за цей час лікарем було врятовано тисячі людських життів.

Некролог опублікували на сторінці медичної установи в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Життя ще одного нашого колеги обірвав коронавірус. Левандовський Станіслав Михайлович працював на II підстанції станції "Львів" із 1992 року. Лікар вищої категорії з медицини невідкладних станів він завжди був готовий прийти на допомогу, боровся за кожне людське життя", – пишуть колеги Левандовського.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Львові помер лікар Станіслав Леондовський, фото з Facebook

До свого 77-го дня народження Станіслав Михайлович не дожив усього два тижні. Він мав міцне здоров'я і рідко скаржився на хвороби.

Нагадаємо, у Львові сталася надзвичайна пригода - просто під час руху з автобуса випав і розбився на смерть пасажир.

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі водій маршрутки влаштував перегони на міській вулиці. При цьому водій навіть не зупинився, щоб висадити пасажирів.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі молодій людині на протезах не поступилися місцем у маршрутці - пасажири просто спостерігали, як він намагається втриматися на ногах.