У Львові сталася надзвичайна пригода, просто під час руху з автобуса випав і розбився на смерть пасажир.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, стало відомо, що у Львові у четвер, 12 листопада о 17:40 год на перехресті вулиць Чигиринська та Грінченка сталася НП. Відомо, що з автобуса, який рухався під час відкривання дверей випав на тротуар пасажир.

Швидка допомога, кадр відео, зображення ілюстративне: YouTube
Швидка допомога, кадр відео, зображення ілюстративне: YouTube


На місце пригоди оперативно викликали бригаду швидкої допомоги. На жаль, прибулим на місце пригоди медикам, лише довелося констатувати смерть внаслідок численних травм. Відомо, що чоловік який випав з автобуса мешканець села Зашків Жовківського району 1951 року народження.

Варто зазначити, що автобус з місця події поїхав. Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться досудове слідство.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові загорівся новенький тролейбус. Пасажирам довелося вискакувати із задимленого салону. Очевидці розповіли, що завдяки реакції водія всі пасажири залишилися живі і здорові.

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі водій маршрутки влаштував перегони на міській вулиці. Водій навіть не зупинився, щоб висадити пасажирів.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі молодій людині на протезах не поступилися місцем у маршрутці.