Гендиректор клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Олег Самчук звернувся до львів'ян з проханням підтримати на голосуванні за проєкт Громадського бюджету міста ініціативу медичного закладу.

Читайте Знай в Google News!


Про це повідомляє інформаційний портал "ЗАХІД.НЕТ".

Так, Олег Самчук зазначив, що щодня у лікарні мають майже дві сотні звернень від львів’ян та жителів області. Половині доводиться надавати допомогу в стаціонарі. А за рік хірурги лікарні виконують більш як 14 тисяч операцій.

Олег Самчук, гендиректор клінічної лікарні швидкої медичної допомоги


Але за його словами, в операційних, де щодня вирішується доля десятків людей, стоїть ще радянське обладнання. Воно старе та зношене і потребує оновлення. У клінічній лікарні швидкої медичної допомоги поставили собі за мету вдвічі збільшити кількість операційних. До того ж вони хочуть повністю оснастити їх сучасним обладнанням.

"Триває голосування за проєкти Громадського бюджету міста. Один із них, а саме: №22 – це закупівля нового сучасного обладнання в наші операційні. Ви можете сказати: «Зараз точиться боротьба за кожен голос. Проєктів дуже багато і всі вони – важливі. Чому я маю підтримати 22-й?». Я відповім: бо це проєкт, за яким стоять сотні і тисячі життів. Допоможіть нам допомагати вам!", - зазначив Олег Самчук.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що лікар-інфекціоніст розкрив правду про лікування коронавірусу: "Антибіотики шкодять"

Також портал Знай.uа писав, що хворого на коронавірус Зеленського закликали лікуватися у звичайній лікарні: "Зазирніть в очі вмираючим"

Також портал Знай.uа писав, що лікар-пульмолоног Світлана Гук про ознаки коронавірусу: "Зберігаються такі яскраві симптоми, як ..."