Володимира Зеленського, який нещодавно підхопив коронавірус, закликали пройти лікування зі звичайними українцями. Таким чином, президент має на власні очі побачити, що відбувається в українських лікарнях.

Читайте Знай в Google News!

Таку думку озвучив президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський на своїй сторінці в Facebook.

Так, Михайло Бродський зазначив, що президент України має лікуватися від коронавірусу, як прості громадяни. Таким чином він може на собі перевірити стан медицини в Україні.

Володимир Зеленський, фото: кадр з відео
Володимир Зеленський, фото: кадр з відео


"Володимире, ви не герой, і це не піар. Раз у вас температура і ви захворіли короною, у вас з'явилася можливість зрозуміти долю простих людей, які задихаються без кисню, місця в реанімаційних і без ліків, якими будуть вас лікувати. Проїдьтеся в турне по лікарнях, послухайте втомлених лікарів і медсестер",- сказав Бродський.

При цьому він зазначив, що приховати факт лікування в елітних клініках у Зеленського та його колег не вийде. Адже у такому випадку громадськість мовчати не буде.

Володимир Зеленський скріншот YouTube
Володимир Зеленський скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще


"Ви нічого не робили сім місяців, крім валяння дурня. Якщо я знайду вас і ваших близьких у приватних лікарнях, я буду кричати на всю країну. Ви повинні зрозуміти, що взялися не за свою справу. Будьте здорові, і ваші батьки теж", – резюмував Бродський у зверненні до Зеленського.

Варто нагадати, що напередодні президент України Володимир Зеленський захворів коронавірусом. Крім нього, заразився і глава ОП Андрій Єрмак.

Скріншот

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська розповіла про самопочуття зараженого Covid-19 президента: "Ізолювався, продовжує працювати"

Також "Знай.ua" писав, президент України Зеленський заразився коронавірусом