Теща п'ятого президента України Петра Порошенка померла від коронавірусу, поки політик підтримував Софію Федину у суді, який мав відбутися у Львові.

Читайте Знай в Google News!

Про тяжку втрату лідер партії "Європейська солідарність" повідомив у вівторок, 10 листопада на своїй сторінці.

"Коли йдуть у засвіти батьки, ми перестаємо бути дітьми. Цього року ми з Мариною осиротіли. У червні пішов мій тато. Потім у серпні - тато Марини. Сьогодні перестало битися серце Марининої мами. Вічна їй пам'ять..." - написав Порошенко.

Скріншот


Варто зазначити, що за словами Порошенка, його теща перебувала в одній з київських в лікарень з covid-19. Вона перебувала у важкому стані, про що Петро Порошенко повідомляв в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Петро Порошенко виступив на підтримку Федини, фото 4studio


Але, попри серйозну хворобу у тещі, Порошенко продовжував свою активну політичну діяльність. Відтак, у вівторок, 10 листопада він примчав до Львова, аби підтримати Марусю Звіробій та Софію Федину. Тоді Галицький суд мав би почати розгляд справи про "погрози" президенту України Володимиру Зеленському з боку нардепки від “Європейської Солідарності” і волонтерки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові перенесли суд над Фединою і Звіробій, Зеленському це не сподобається.

Також Знай повідомляв, що у Львові від чинного мера Андрія Садового біжать депутати в партію " Слуга народу".

Нещодавно Знай передавав, що Звіробій на суді вибухнула образами у бік Зеленського: "Зелена макака у ванній".