Під час поїздки у Львів лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко зізнався, що хворіючи на коронавірус з запаленням та температурою легень втік з лікарні.

Читайте Знай в Google News!

Таким одкровенням він поділився під стінами львівського суду, де мало відбуватися засідання у справі народної депутатки Софії Федини та волонтерки Марусі Звіробій за позовом Володимира Зеленського, повідомляє портал "Про Львів".

Петро Порошенко, скріншот: YouTube
Петро Порошенко, скріншот: YouTube


Так, Порошенко привселюдно зізнався, що хворіючи на коронавірус, не дотримувався ізоляції та навіть втік з лікарні. На той момент у політика було запалення легень та температура. Свої дії Порошенко пояснив тим, що не міг спокійно спостерігати за виборами.

"Для мене це було серйозним випробуванням життям та смертю. Але з потужним запаленням легень, з температурою я був у Львові. Чесно кажучи, втік з лікарні. Бо не міг спокійно спостерігати за програмою фейкових новин, які організували зелені слуги Зеленського й олігархи, оббріхуючи патріотів", – зазначив Порошенко.

Порошенко, скріншот з відео
Порошенко, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Варто нагадати, що офіційна звістка про те, що Порошенко підчепив коронавірус з'явилася 29 вересня. Політик заявляє, що ця хвороба була дуже невчасною, адже припала якраз на період передвиборчої гонитви.

"Невчасно. Дуже шкодую, що змушений зробити перерву в поїздках регіонами",- підсумував Порошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Порошенка померла теща: ″Ми з Мариною осиротіли″

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко разом зі своєю дружиною Мариною у розпал пандемії відвідали прем'єру фільму "Атлантида".

Також Знай.ua писав, у Петра Порошенка помер батько.