Лідер фракції "Європейська Солідарність" та народний депутат Петро Порошенко показав свій публічний вихід після одужання від коронавірусу.

Про це стало відомо завдяки посту Петра Порошенка у facebook.

Так, стало відомо, що Петро Порошенко разом зі своєю дружиною Мариною у розпал пандемії відвідали прем'єру фільму "Атлантида". Варто відзначити, що на фото присутні з'явилися то в масках, то без них.

Читайте Знай в Google News!

Фото зі сторінки Петра Порошенка


При цьому як раніше зазначав сам Порошенко його теща наразі бореться з коронавірусом. І беручи до уваги, те що політик нещодавно сам перехворів на цей недуг, йому не варто нехтувати рекомендаціями МОЗ щодо запобігання поширення коронавірусу.

"У Марини, моєї дружини, зараз у лікарні вмирає мама. Вона сьогодні втратила свідомість. Ви підіть і Марині розкажіть всю цю дурню, яку ви тут зараз грузите телеглядачам. Ви статистику пропускаєте, скільки у вас – 40 або 50 тисяч помре? ", – про це Порошенко заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фото зі сторінки Петра Порошенка


Щодо фільму "Атлантида" Порошенко зазначив, що залишився під неабияким враженням після перегляду.

"Перед фільмом Атлантида, який ми з Мариною мали щастя побачити сьогодні, не хочеться бажати приємного перегляду, але після цього кіно приходить нове розуміння символів, які спонукають до роздумів.

Якщо цей фільм отримає "Оскар" – це зробить мене особисто дуже щасливим. Він точно цього вартий. І я пишаюся, що робота над фільмом почалася за часів нашої команди.", - йдеться у повідомленні.

Фото зі сторінки Петра Порошенка

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні за добу 9 721 нових хворих на коронавірус, 201 померло

Як повідомляв портал Знай.ua, ковідний фонд відверто розбазарюється владою

Також Знай.ua писав, у ВООЗ закликали світ готуватися до нової пандемії