У Львові на одній з вулиць міста утворилося справжнє стихійне звалище. Містяни скаржаться, що комунальники просто не вивозять сміття, що призводить до подібних ситуацій.

Про це повідомляє інформаційний портал "4studio".

У Львові на мікрорайоні Сихів утворився справжній сміттєвий колапс. Так, у понеділок, 9 листопада, вулиця Драгана була більше схожа на сміттєзвалище, аніж на вулицю європейського міста. Через те, що сміттєві баки повністю завалені відходами містяни почали вже складати непотріб біля них.

З Сихова не вивозять сміття, фото 4studio

Читайте Знай в Google News!

Серед звичайних відходів тут можна побачити й старі меблі, техніку та будівельне сміття. Така ситуація зі сміттям у мікрорайоні неабияк хвилює львів'ян, адже гори непотребу мають неприємний запах.

З Сихова не вивозять сміття, фото 4studio


Львів'яни сподіваються, що найближчім часом місцева влада відреагує на цю ситуацію та комунальники вивезуть все сміття. При цьому вони мають надію, що подібні ситуації у місті більше не будуть повторюватися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

З Сихова не вивозять сміття, фото 4studio

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "героя парковки" закидали сміттям. Судячи з усього, незадоволені жителі району обурилися тому, що водій поставив своє авто перед сміттєвим баком.

Як повідомляв портал Знай.uа, таксист вдарив по голові клієнтку і забрав у неї телефон. Зі слів постраждалої, таксист відмовився везти її за економним тарифом, після прийнятого замовлення і очікування його 15 хвилин.

Також Знай.uа писав, що у Львові новенький фонтан перетворили на смердючу калюжу - гори сміття та плаваючі пляшки