Відома українська телеведуча та учасниця шоу "Танці з зірками" Оля Фреймут, яка нещодавно покинула проєкт, вирішила дізнатися думку користувачів щодо своєї участі.

Читайте Знай в Google News!

Для цього Фреймут записала відеозвернення, яке опублікувала в Instagram-stories.Телеведуча зазначила, що переважно не читає про себе коментарі в мережі, адже "знає, що про себе думати". Але її друзі вмовили подивитися що ж у мережі думають про її участь у шоу "Танці з зірками". Відтак вона побачила не лише схвальні відгуки, а й море ненависті.

Ольга Фреймут та Ілля Падзіна на "Танцях з зірками"
Ольга Фреймут та Ілля Падзіна на "Танцях з зірками"


"Дехто писав страшні речі, які навіть не буду повторювати. Таке враження, що я розпочала якусь війну, або вигадала коронавірус, або когось вбила. Про мене писали, як про якусь негідницю, а я просто танцювала. Всі ці місяці я танцювала. Я виходила на паркет, долаючи свій страх. Місяці тренувань, щодня по 5-6 годин у тренувальних залах. Я не бачила своїх дітей, вихідні були без чоловіка", -
заявила Фреймут.

Ольга Фреймут на Танцях з зірками, фото Instagram
Ольга Фреймут на Танцях з зірками, фото Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще


Варто нагадати, що під час участі у шоу "Танці з зірками" Фреймут перехворіла на коронавірус і попри
прохання лікарів хоча б місяць відновитися вдома, вона все одно тренувалася. Зірка зізналася, що їй довелося постійно долати головні болі та тренуватися попри травми, тому вона не розуміє звідки така хвиля негативу.

"Постійні головні болі, мігрені, травми, про які я не говорила… І тут скільки бруду. Здається мені, що вже ніхто не несе відповідальності за зло. Чому повелися так зі мною? Чому саме в мою адресу летять всі ці жахіття? Над цим я зараз і думаю", - зазначила знаменитість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фреймут з тріском провалилася на "Танцях з зірками"

Як повідомляв портал Знай.ua, Ольга Фреймут вилаяла українців за поведінку в готелях

Також Знай.ua писав, Фреймут вперше зізналася, як боролася за свого чоловіка з Нікітюк