На Луганщині сьогодні, 7 листопада, близько 6:00 ранку за незрозумілих обставин помер 20-річний військовослужбовець зі Львівщини. Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації.

За словами очільника ЛОДА Максима Козицького, Олег Свинарик 2000 року народження – уродженець села Арламівська Воля Мостиського району. У хлопця залишилися родичі – батько і двоє братів.

На фронт хлопець пішов добровольцем, у серпні минулого року він підписав контракт про військову службу, у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Трагедія сталася в Луганській області, поблизу селища Половинкине, за 65 кілометрів від лінії фронту. Причини смерті хлопця не називають. Зазначають лише, що втрата «не є бойовою», тобто не пов’язана із військовими діями на Сході України.

Інформацію про смерть хлопця також підтвердили у ГО “Центр Гарант” Спілки учасників АТО Львівщини.

«Дуже шкода такого красеня», «Вічна пам'ять і царство небесне Герою! Такий молодий, ще жити і жити, співчуття рідним», - співчувають українці.

Нагадаємо, на Донбасі підірвалися українські захисники з лав ЗСУ: один загинув, трьох поранено

Також "Знай.ua" писав, воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу: реакція не змусила себе чекати.