У Львові шукають донорів крові для маленького хлопчика. Про це повідомили у соцмережа батьки дитини.

Як зазначається, біда прийшла до сім’ї молодих львівських журналістів - Юрія Пиженкова та Зоряни Леус. У них захворів трирічний синочок Лук’ян.

Лікарі ошелешили молоде подружжя невтішним попереднім діагнозом – у малюка виявили лейкоз. Щоб врятувати життя Лук’янові, необхідно терміново перелити йому кров III групи.

«Для Лук’яна Пиженкова потрібна кров групи ІІІ +/-. Небайдужих здорових чоловіків, віком 18-40 років, просять прийти вранці у понеділок, 9 листопада, у Львівський обласний центр служби крові, що на вул. Пекарській,69 у Львові», - повідомляють у львівських пабліках у соцмережах.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Напередодні здачі крові для малюка необхідно пройти деякі аналізи, тому потенційних донорів попереджають, що, можливо, доведеться приїхати у лікарню двічі.

Охочим допомогти дитині одужати потрібно звертатися в кабінет №1 «до Ігоря Михайловича». Здаючи кров, необхідно вказувати, що це «для Пиженкова Лук’яна».

Хлопчикові знадобиться кров від семи-десяти добровольців.

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай.ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай.ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.