Львівська влада хоче залучити до міста компанії, які вироблятимуть електрокари. Аби зацікавити підприємців, Львівська міська рада готує їм "бонус": земельні ділянки на "привілейованих засадах".

Про це заявив мер Львова Андрій Садовий у п’ятницю, 6 листопада, на засіданні виконавчого комітету. Градоначальник наголосив, що економіка має розвиватися попри кризу та пандемію. Тому мерія готова підтримувати налагодження нових виробництв у Львові. Зокрема, компанії, що займаються випуском електромобілів.

"Прошу підготувати рішення стосовно виділення земельних ділянок на привілейованих засадах тим компаніям, які готові розпочати виробництво електромобілів у Львові. Дуже важливо, щоби Львів був лідером у цьому, враховуючи, що ми вже маємо "Електрон", який для міста виготовляє електробуси, трамваї і тролейбуси. Важливо це продовжувати", – сказав Садовий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, Львів готується зустрічати Новий рік в умовах пандемії - з ялинкою і соціальною дистанцією

Як повідомляв "Знай.ua", НП на залізниці: 14 вагонів зійшли з рейок у Кривому Розі, кадри з місця

Знай.ua писав, зарплати в конвертах, пільговий проїзд і новий прожитковий мінімум - в Мінсоцполітики попередили, до чого готуватися українцям.