Вже незабаром всі міста України почнуть готуватися до головного свята року — Нового року. Але, цьогоріч через пандемію можуть убути внесені певні зміни.

Про це повідомляє УНН.

Так, стало відомо, що у Львові в рамках відзначення новорічних та різдвяних свят заплановане встановлення святкової міської ялинки. Зазначимо, що проведення інших заходів та публічних подій буде залежати від епідеміологічної ситуації.

Новий рік у Львові, фото: То є Львів


"Проведення тих чи інших заходів та публічних подій у період новорічних та різдвяних свят буде залежати від епідеміологічної ситуації та встановлених умов на момент проведення таких подій. Станом на сьогодні, погоджень на проведення заходів у рамках відзначення Нового року та Різдва не надавалось.

Принагідно інформуємо вас, що у рамках відзначення новорічних та різдвяних свят у Львові, заплановано встановлення святкової міської ялинки на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької", - повідомили у пресслужбу Львівської міської ради

Зазначається, що проведення будь-яких масових заходів на території міста Львова, включаючи новорічні та різдвяні святкові заходи, ярмарки тощо відбуватиметься у суворій відповідності до вимог, встановлених Головним державним санітарним лікарем України щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні публічних подій.

Нагадаємо, пенсіонерка потужно відчитала слуг Зеленського через падаючий стовп: "Це наша Україна"

Як повідомляв "Знай.ua", НП на залізниці: 14 вагонів зійшли з рейок у Кривому Розі, кадри з місця

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Знай.ua писав, зарплати в конвертах, пільговий проїзд і новий прожитковий мінімум - в Мінсоцполітики попередили, до чого готуватися українцям.