У Львові практично вже не залишилося вільних ліжок для хворих на коронавірус. Через це вирішили терміново розгорнути новий Covid-корпус на 350 ліжок.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний лікар Олег Самчук.

Так, стало відомо, що у лікарні швидкої допомоги, що у Львові на вул. Миколайчука, практично вже немає місць для хворих на коронавірус. Тому вирішили один із корпусів перебудувати під таких пацієнтів, тут має з’явитись ще 350 ліжок.

Читайте Знай в Google News!

Варто зазначити, що у лікарні швидкої допомоги з 300 місць для хворих на COVID-19, 280 вже зайняті.

Фото: Олег Самчук


« Заповнення решти – це питання кількох днів. І що тоді? Казати людині у важкому стані: «Вибач, ти 301-й, тому ми тобі не допоможемо?» Ні, ми цього не зробимо. Ми створимо умови, за яких кожен львів’янин чи житель області, який потребуватиме нашої допомоги, її отримає», – написав Олег Самчук.

Фото: Олег Самчук

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще


Додаткові 350 COVID-місць створюють в одному з корпусів лікарні, частину якого раніше винаймав медичний коледж. Приміщення не просто ремонтують, його перебудовують під потреби хворих та встановлюють кисневі точки.

Фото: Олег Самчук


Щоб перебудувати цей корпус під потреби хворих на коронавірус потрібно щонайменше 30 млн грн. Втім роботи виконують не за бюджетні гроші, а коштом соціально відповідального бізнесу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.