Львів'ян просять допомогти маленькому хлопчику, який мріє самостійно ходити та бігати.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук написала мама хлопчика львів'янка Софія Тарах-Яремко.

Лікарі поставили маленькому Любчику страшний діагноз: вроджене порушення ЦНС у вигляді гіпогенезіі мозолистого тіла, збіжна косина, потемніння рогівки обох очей, близькозорість -2,-3. Наразі хлопчику потрібна термінова операція, щоб стати на крок ближче на шляху до одужання.

Фото: Софія Тарах-Яремко

Читайте Знай в Google News!

"В лютому 2021 року один з кращих фахівців в Європі, ізраїльський нейрохірург Кершенович, готовий провести Любчику оперативне втручання, скероване на зменшення спастики.

Після операції Любчик зможе ходити з найменшою підтримкою, швидше, впевненіше і великими кроками. Не буде скутості, спазмів. Зменшиться необхідність ортопедичних операцій в майбутньому, ризик розвитку вивихів суглобів і сколіозу", - зазначила мама хлопчика.

Фото: Софія Тарах-Яремко

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще


28 жовтня відбулась онлайн-консультація з ізраїльським лікарем. Він зазначив, що по всім параметрам Любчик кваліфікується до проведення операції, яка гарантовано ліквідує спастику на все життя.
Вартість, операції включаючи переліт і додаткові витрати, складає 28 тис. доларів, наразі ця сума є непідйомною для родини.

Якщо вас не залишила байдужими історія Любчика, то допоможіть йому втілити його мрію та подаруйте шанс ходити самостійно.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Як повідомляв портал "Знай.uа", малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Також, "Знай.uа" писав, що маленького українця спалює онкологія, життя повисла на волосині