У Львові раптово помер ветеран дивізії «Галичина» Василь Лиско.

Про це повідомив заступник голови Галицького братства вояків дивізії «Галичина» Ігор Іваньков.

Так, стало відомо, що у вівторок, 3 листопада, помер дивізійник і політв’язень Василь Лиско. На момент смерті йому було 94 роки.

Читайте Знай в Google News!

Помер ветеран дивізії «Галичина» Василь Лиско


«Знову раптова, несподівана та болюча втрата. Рідні сповістили, що сьогодні зранку на 94-му році життя нас покинув ще один дивізійник, багаторічний політв’язень, мій друг – Василь Лиско. Пан Василь пройшов довгу дорогу (починаючи від вишколу) зі своїм побратимом та близьким товаришем св. п. Іваном Мамчуром.

Найщиріші співчуття скорботній родині від членів Резерву та Галицького Братства. Спочивай із Богом, дорогий Комбатанте. Вічна та світла пам’ять! Моя честь називається вірність!», – йдеться у повідомленні.

Наразі про дату та місце прощання з ветераном дивізії «Галичина» нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Харковом помер директор легендарного заводу - його поважала вся Україна.

Як повідомляв портал Знай.uа Личаківський цвинтар у Львові засяяв тисячами лампадок: любимо і пам'ятаємо.

Також портал Знай.uа писав про похорони і поцілунки з "перчиком": померлий від Covid-19 митрополит зможе забрати когось "з собою"