На Львівщині Свідок Єгови жорстоко вбив жінку через зауваження, він увігнав їй ніж в районі серця і втік з місця злочину.

Про це повідомляє ICTV.

Так, стало відомо, що на Львівщині віруючий іноземець вбив жінку. Він увігнав їй ніж в районі серця і втік з місця злочину.

Читайте Знай в Google News!

Підозрюваного звуть Нарзан, і він родом з Азербайджану. За словами сусідів, 60-річний чоловік дуже релігійний і ходить до Церкви Свідків Єгови. Зі своєю жертвою він жив через паркан і ніяких конфліктів з 75-річною старенькою у нього ніколи не було. Того дня сусідка нібито зробила Нарзану зауваження через паркан. А у відповідь чоловік встромив їй ніж в районі серця і втік.

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео


Сусіди розповіли, що Нарзан того дня був у Львові і повернувся в неадекватному стані, як вони висловилися – "у нього ніби біс вселився". Він вибіг з дому і почав лаятися з Ганною Степанівною. Сусідка поскаржилася на перекошений паркан, між ними зав'язалася перепалка, а потім Нарзан витягнув ніж і встромив його в жінку.

Поліцію викликала дружина Нарзана і його відразу ж затримали. Свою провину підозрюваний не заперечував і сказав, що у всьому винен несподіваний напад люті. За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі поліцейські затримали одесита, який пограбував знімну квартиру.

Також Знай писав, що 27 жовтня, у Львові двоє чоловіків пограбували 20-річного молодого чоловіка, вирвавши з рук мобільного телефону.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині під час пограбування будинку зловмисники жорстоко вбили господаря.