У Львові двоє злодіїв вкрали у ломбарді велосипед, щоб здати його в інший ломбард.

Про це повідомляє інформацій портал ZAXID.NET.

Так, стало відомо, що львівські патрульні затримали двох чоловіків, які вкрали у ломбарді велосипед, а наступного дня вирішили здати його в ломбарді тієї ж мережі, але в іншому районі міста. Так чоловіки намагалися кілька разів заробити на одному велосипеді.

Читайте Знай в Google News!

До правоохоронців вернулися працівники ломбарду та розповіли, що демонстрували велосипед потенційному покупцеві. В цей момент невідомий вирішив випробувати велосипед і втік разом з ним.

Фото Національної поліції


Наступного дня, 1 листопада, патрульні отримали виклик від того ж працівника ломбарду, що викрадений велосипед принесли здавати в інший ломбард на просп. Чорновола, який належав до тієї ж мережі. З'ясувалось, що двоє чоловіків, змовившись, спочатку здали велосипед у ломбард, потім його звідти викрали, а наступного дня принесли уже в інший ломбард.

«Патрульні приїхали на місце події. Заявник вказав на осіб, що вийшли з ломбарду. З його слів, в одного із них він купив цей велосипед два тижні тому, а другий був покупцем», – йдеться у повідомленні патрульної поліції.

Обидва чоловіки почали втікати при появі поліції. Одного з них, 21-річного мешканця Львівщини, затримали одразу. Іншого, 39 річного чоловіка, патрульним довелося наздоганяти, однак його також затримали. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції. Справу кваліфікували за ст.186 (грабіж) ККУ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі поліцейські затримали одесита, який пограбував орендовану квартиру.

Також Знай писав, що 27 жовтня, у Львові двоє чоловіків пограбували 20-річного молодого чоловіка, вирвавши з рук мобільного телефону.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині під час пограбування будинку зловмисники жорстоко вбили господаря.