Вперше в історії провели онлайн-весілля через Zoom через пандемію коронавірусу. Августина Монтефіорі з Аргентини вийшла заміж за Скотта Мармона зі США онлайн.

Про це повідомило видання Daily Mail.

Пара познайомилася у травні 2017 року й з того часу вони почали зустрічатися. Згодом Скотт зробив своїй коханій пропозицію руки та серця.

Читайте Знай в Google News!

Августина повернулася до Аргентини на початку 2020 року, а чоловік планував, що зможе переїхати до неї в березні та провести весілля. Проте через пандемію COVID-19 кордони закрили й плани закоханих зруйнувалися.

Вперше в історії провели онлайн-весілля через Zoom


"У мене була дата вильоту на 22 березня, але 14 березня всі кордони закрили через пандемію. А потім нас розлучили", — розповів Скотт Мармон.

Надалі чоловіка не випускали за кордон через те, що пара не була ні родичами, ні подружжям. Аби це виправити, закохані отримали онлайн-ліцензію на шлюб у штаті Юта. До розмови у Zoom також доєднався суддя штату, який погодив шлюб.

Вперше в історії провели онлайн-весілля через Zoom

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще


Отже, тепер Скотт може подати документи для отримання візи для вильоту за кордон для возз’єднання сім’ї. Варто зазначити, що це було перше онлайн-весілля за час пандемії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Херсонщині подружжя відзначило золоте весілля. Вони прожили душа в душу 50 років, у них двоє дітей і п'ятеро онуків.

Також Знай писав, що у 2019 році в Україні було укладено понад 237 тисяч шлюбів, а розлучень - у 6 разів менше.

Нещодавно Знай передавав, що річниця весілля-одне з кращих свят для всіх, хто перебуває у шлюбі.