На Львівщині сталася надзвичайна пригода, в одному з селищ області загорілася церква.

Про це повідомляє інформаційний портал Варта-1.

Так, стало відомо, що у селищі Щирець, що на Львівщині, зайнялась церква Різдва Богородиці. Ця пригода сталася у неділю, 1 листопада, близько 14:30 год.

Фото: Варта-1


Очевидці викликали на місце пригоди рятувальників. Пожежу гасили одразу 5 пожежних бригад.

Читайте Знай в Google News!

Церкву Різдва Богородиці зведено в XVI столітті. Вона унікальна завдяки архітектурному комплексу, до якого входять: стіна княжих часів, храм і дзвіниця під гонтом.

Фото: Варта-1

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Її перебудовою займалися відомі архітектори Василь Нагірний і Лев Левинський. Сама церква, як споруда, виникла в 60-і роки XVI-го століття За своїм типом є оборонною спорудою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибух газу на Харківщині забрав ще одне життя, масштаби трагедії зростають: "Зробили все, що могли". В одній з лікарень Харкова померла ще одна людина, яка постраждала під час вибуху на газопереробній станції.

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом вибух залишив дитину без руки - "Могло вбити". В результаті вибуху дев'ятирічний хлопчик отримав серйозні поранення.

Знай.ua писав, Дніпровський пожежник підпалював елітні авто в Одесі-влаштував "фаєр-шоу" на мільйони.