Львів’яни більше не зможуть катати своїх дітей на електромобільчиках поблизу Оперного театру. Таке рішення ухвалили у міській раді.

Від 30 жовтня усіх власників і користувачів «незаконних дитячих електромашинок» чекають штрафи за порушення правил благоустрою.

Відповідно до рішення виконавчого комітету, працівники Галицької райадміністрації, «Муніципальної варти» та «Адміністративно-технічного управління» мають повноваження складати протоколи за фактом порушення благоустрою у випадку розміщення і використання електричних машинок на проспекті Свободи.

У міськраді пообіцяли штрафувати як власників прокату машинок, так і тих, хто користуватиметься їхніми послугами. Однак перед цим батькам дітей будуть пояснювати, чому не варто цього робити.

Стягувати штрафи почнуть після встановлення перед будівлею театру відповідних заборонних знаків, додали у міськраді.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Всім заважають!!! Людей збивають. Страшно не получити по ногам цією машиною. Площа перед Оперним - не майданчик для дитячих заїздів!!! Є парки і дитячі майданчики. Є відповідні місця з картингом і машинками. Не перетворюйте місто на балаган», «Хай штрафують на самокатах їздунів, які не дивляться, де їдуть», - вважають містяни.

«А на власних теж не можна? Де дітям в тому центрі забавлятись?!», - обурюються люди.

Нагадаємо, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв.

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні скажений Шумахер встановив рекорд з перевищення швидкості: деякі літаки при зльоті так не розганяються.

Знай.uа писав, у "Слузі народу" збираються легалізувати самогоноваріння.