На Львівщині розшукують шахрая, який проводив махінації з візами до США.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що у Галицькому відділі ГУ Національної поліції Львівщини розшукують чоловіка, який проводив махінації із відкриттям віз до Сполучених Штатів Америки та імміграційним збором.

Поліція Львівщини розшукує Романа. Фото - Ігор Зінкевич


Повідомляється, що офіс зловмисника Романа був розташований на вулицях Бойківська, 5 та Стрийська, 98. Чоловік у 2019 році збирав гроші у потерпілих на сплату імміграційного збору та створення віз у США.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.190 ККУ (шахрайство). Зловмиснику загрожує штраф від 850 до 1700, виправні роботи або до 3 років ув'язнення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом, в Борисполі, патрульним поліцейським попався водій мопеда, рівень алкоголю в крові якого був практично смертельним.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, під Києвом парашутист розбився за загадкових обставин.

Також Знай.uа писав, що у Києві обмежать рух для пішоходів і транспорту на деяких вулицях, а поліція перевірятиме у громадян документи, які засвідчують особу.