На Львівщині 7-річна дівчинка проковтнула шматок дроту з тортом.

Про це повідомляє Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит.

Так, стало відомо, що у понеділок, 26 жовтня у Львові лікарі врятували 7-річну дівчинку з Дрогобича, яка випадково проковтнула фігурку киці з дротиком всередині, яка була на торті.

Фото: Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит


Дротик довжиною 2 см зайшов ще глибше у тканини під час того, як мама дівчинки намагалася його вийняти. Зазначається, що під час операції наркоз було виконано за особливою методикою, який дозволяє оперувати без застосування ендотрахеальної трубки.

Фото: Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит


"При дуже ретельному огляді ми побачили у тканині кореня язикового мигдалика дротик. Нам вдалося забрати його щипцями, обійшлися без розтинів тканин" – розповів один із лікарів.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще


Оперували дівчинку одразу шестеро медиків. Наразі дівчинка почувається добре, після того, як відійшла від наркозу, батьки забрали її додому.

Нагадавши, Знай писав, що померли найстаріші в світі сіамські близнюки Ронні і Донні Гейлони. Їм було по 68 років.

Також Знай повідомляв, що у Львові дівчинка, що з'явилася на світ із занадто маленькою вагою в 480 г і зростом в 27 см, знайшла люблячу сім'ю. Крихітку виходжували неонаталоги Львівської обласної клінічної лікарні.

Нещодавно Знай передавав, що у Запоріжжі 15-річна дівчинка стала матір'ю двійні. Діти народилися раніше терміну, на 33 тижні вагітності.